Service-center

A telefonos ügyfélszolgálatot hívhatod:

Hétfő - Péntek 10:00-18:00  Szombat 9:00-12:00

 

+36-30-433-24-17

 

 E-mail: info@adamoto.hu

Facebook
Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Hírek

2017.01.13 19:42
Premium csomagcsere szolgáltatás

Egy gyakran jelentkező problémára szeretnénk megoldást nyújtani nektek a Premium csomagcsere szolgáltatással.

A webáruházban történt vásárlásnál soha nem lehetsz biztos a megrendelt termék méretében, ez  főleg a ruházat, a csizmák, kesztyűk és sisakok esetében általános probléma. A legtöbb ember azért nem rendeli meg a kiválasztott terméket a webáruházban, mert attól retteg, hogy a termék kicserélése sok időbe és pénzbe fog kerülni.

A Premium csomagcsere szolgáltatással ezt a folyamatot leegyszerűsítettük, hiszen a szolgáltatás díja tartalmazza az első szállítás díját + a csomag visszaszállítását Tőled + az új csomag kiszállítását a helyes méretű termékkel.

Mindössze annyi a dolgod, hogy elérhetőségeink valamelyikén jelzed felénk hogy igényt tartasz a csomagcserére. Csomagold vissza a terméket az eredetileg kiszállított dobozba és várd a futárt a helyes méretű terméket tartalmazó csomaggal. A futár tudni fogja hogy a másodszor kiszállított csomag helyett vissza kell hoznia Tőled egy másik csomagot.

A futár a csere csomagot csak úgy tudja átvenni Tőled, ha az megfelelő módon le van zárva. Nem kell megcímezned a csomagot, mert a futárnál lesz cimke, amivel a csomagodat elszállítja.

 

Reméljük a szolgáltatással biztonságosabban és bátrabban rendeltek méretfüggő termékeket!