Service-center

A telefonos ügyfélszolgálatot hívhatod:

Hétfő - Péntek 10:00-18:00  Szombat 9:00-12:00

 

+36-30-433-24-17

 

 E-mail: info@adamoto.hu

Facebook
Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Információk

Cégnév / Név: Krozerider Group Hungary Kft.
Cím: 5600 Békéscsaba, Dobozi út 108.
Telefon: +36-30/433-24-17
E-mail: info [kukac] adamoto.hu
Weboldal: http://www.adamoto.hu
Áruház neve: AdaMoto MotoShop
Adószám: 26197012-2-04
EU adószám: HU26197012
Cégjegyzék szám: 04-09-014346
Cégjegyzéket vezető bíróság: Gyulai Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma: 2017.12.06.
Nyilvántartásba vevő jegyző: Gyulai Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: 12056008-01621322-00100002
Kapcsolattartó neve: Beinschrodt Ádám
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/433-24-17
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] adamoto.hu
A megrendelt termékeket személyesen átveheted :: H-5600, Békéscsaba, Dobozi út 108. +36-30/433-24-17
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege Nettó 1 000 Ft!

Szállítási módok
» Megrendelt áru átvétele a Békéscsabai üzletben
A megrendelt termék békéscsabai üzletünkben átvehető!
Mobil: +36/ 30-433-24-17
» PostaPont-ba szállítás előre fizetéssel
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba - Postán átvehető csomagként - , MOL töltőállomásokra, COOP üzletekbe vagy Posta automatákba kérheted a csomag kiszállítását. Jelenleg az országban több mint 3.000 PostaPont-ba kérheted a szállítást, ahol a nyitva tartási időn belül bármikor felveheted a csomagodat.
A megrendelés kifizetése történhet a webáruházban bankkártyával, előre utalással vagy PayPal fizetéssel.
Szállítási költség1 100 Ft
postapont
» PostaPont-ba szállítás utánvéttel
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba - Postán átvehető csomagként - , MOL töltőállomásokra, COOP üzletekbe vagy Posta automatákba kérheted a csomag kiszállítását. Jelenleg az országban több mint 3.000 PostaPont-ba kérheted a szállítást, ahol a nyitva tartási időn belül bármikor felveheted a csomagodat.
Az utánvétes csomagküldés lényege, hogy a számla értékét a csomag átvételekor kell kifizetni.
Szállítási költség1 400 Ft
postapont
» Premium csomagcsere
Ezt a szállítási módot akkor válaszd, ha nem vagy biztos a megrendelt termék méretében, ami főleg a ruházat, a csizmák, kesztyűk és sisakok esetében általános probléma. A Premium csomagcsere szállítási költsége tartalmazza az első szállítás költségét , ezen felül tartalmazza még az egyszeri csomagcsere szállítási költségét is. Normál csomagszállításnál vagy a GLS Csomagpont szállításnál a termék visszajuttatása áruházunkhoz a Te költséged. Ha a Premium csomagcserét választod, az egyszeri szállítási díj tartalmazza az első szállítás díját + a csomag visszaszállítását Tőled + az új csomag kiszállítását a helyes méretű termékkel. A Premium csomagcsere szolgáltatásnál mindig olyan szállítási címet adj meg, ahol a futár a csomag leadását és felvételét is meg tudja oldani egy időben!
Szállítási költség3 000 Ft
» GLS házhozszállítás utánvéttel
Webáruházunkban a 15 óráig leadott megrendeléseket a GLS futár másnapra teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni vagy válaszd a GLS CsomagPont szolgáltatásunkat! A szállítási mód kiválasztásakor arra figyelj, hogy GLS futárnál csak készpénzzel tudod kifizetni az utánvét összegét!
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft50 000 Ft1 700 Ft
50 001 Ft Ingyenes!
gls
» GLS házhozszállítás előre fizetéssel
Webáruházunkban a 15 óráig leadott megrendeléseket a GLS futár másnapra teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni vagy válaszd a GLS CsomagPont szolgáltatásunkat!
Ezt a szállítási módot akkor használd, ha bankkártyával, előre utalással vagy PayPal fizetéssel szeretnéd kifizetni a számla végösszegét.
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft50 000 Ft1 300 Ft
50 001 Ft Ingyenes!
» GLS CsomagPontok
Nem akarod, vagy nem tudod egész nap várni a futárt? A megoldás a GLS CsomagPont! Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok általában 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Válaszd ki a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPontot és kérd oda a megrendelt termékeket. SMS-ben tájékoztatunk arról, hogy a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményt, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. A GLS CsomagPontok mindegyikében készpénzzel, de sok GLS CsomagPonton bankkártyával is ki tudod kifizetni az utánvét összegét! FIGYELEM! Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra!
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft50 000 Ft1 700 Ft
50 001 Ft Ingyenes!
gls_hu_dropoffpoints

Fizetési módok
» Készpénz
Készpénzes vásárlás csak személyes átvételkor, üzleteinkben lehetséges!
Telefonos egyeztetés szükséges!
» Utánvét
Az utánvétes csomagküldés lényege, hogy a számla értékét kézbesítéskor kell kifizetni, a csomag átvételekor. A szállítási mód kiválasztásakor arra figyelj, hogy a futárnál csak készpénzzel tudod kifizetni az utánvét összegét!
FONTOS! Ha a csomagot a futár viszi és valamilyen sérülés látható a csomagon, akkor jegyzőkönyvet kell íratni a futárral. Szállítási sérült csomag esetén az átvétel megtagadható! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
» Bankkártyás fizetés
A webshopban történő vásárlás után a kifizetendő összeggel a Borgun fizetési oldalárra irányítunk. A fizetési oldal teljesen magyar nyelvű, így egyszerűen és gyorsan elvégezhető a fizetési folyamat. Az oldal egységes fizetési élményt biztosít mobiltelefonon, tableten és PC-n egyaránt, hiszen a fizetési oldal automatikusan a megjelenítő eszköz képernyőjéhez igazítja magát. A tranzakció végeztével a rendszer visszatér az AdaMoto MotoShop webáruházba.
borgun_hu
» Előre utalás / banki átutalás /
Előre utalásnál az Áruház bankszámlaszámára kell a megrendelés során visszaigazolt összeget átutalni. A termék kézbesítése csak a bank visszaigazolása után lehetséges!
-
Számlatulajdonos neve: Krozerider Group Hungary Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12056008-01621322-00100002
IBAN: HU36 12056008-01621322-00100002
SWIFT: UBRTHUHBXXX

-
FONTOS! Ha a csomagot a futár viszi és valamilyen sérülés látható a csomagon, akkor jegyzőkönyvet kell íratni a futárral. Szállítási sérült csomag esetén az átvétel megtagadható! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
» PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal
» Bankkártyás fizetés mobil eszközről, MasterPass segítségével
A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenes, használata egyszerű. A MasterPass mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden olyan webáruházban fizethetsz vele online, ahol a " Buy with MasterPass " gombot látod a fizetési lehetőségek között. A fizetést mobil eszközödön, titkos mPIN kódoddal hagyhatod jóvá. A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnod.
MasterPass

E-mail küldése a kapcsolattartónak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet